Skip to content

Inleiding

Inleiding

De beslissing om een webshop erbij te doen was niet zo moeilijk. In mijn cattery met Ragdolls en Noorse Boskatten, viel het me op dat als er mensen komen die mijn kitten willen aankopen vaak vragen hebben over “Hoe kan ik mijn lief kittentje nu zo goed mogelijk opvoeden?” en “Wat ben ik allemaal nodig?”.

Een hoop vragen over de opvoeding van zo’n lief knuffeltje!

Als u heeft besloten dat er een klein kitten gaat komen dan is dat voor de meeste mensen een “blije verwachting” gevoel, waarvan sommige mensen dan ook serieuze nesteldrang krijgen…heel logisch. Een kitten is voor mij ook een nieuw gezinslid. En wie weet is het wel je eerste kat. Dan komt er toch best wel wat op je af.

Met de opleiding “Vakbekwaamheid besluit houders van honden en katten” (die ik heb gevolgd en heb gehaald! jeehh!), en door de ervaring die ik heb opgedaan met de jaren dat ik al die lieve, allerschattigste katjes fok, ben ik er inmiddels wel achter wat de dieren nodig hebben om gezond en liefdevol op te groeien.

Ik heb daarom ook besloten om niet alleen maar een kattenshop te beginnen maar er is ook een hoekje voor de hond. Iedereen weet dat een kat ook net zo lief in de hondenmand ligt en andersom net zo. Ik heb gekozen voor artikelen waar ik 100% zelf achtersta, artikelen met een hoge kwaliteitsnorm, praktisch zijn en mooi trendy design wat past bij ieder interieur en uiteraard waar uw huisdier de meeste pret mee beleeft en wat u tot een happy huisbaasje maakt!

Ik hoop dat jullie kunnen genieten van de leuke informatie en tips ook te lezen op de website en heeft u nog vragen aarzel dan niet om contact te opnemen met de contactformulier.

Gêrie Westerhof

Inleiding

Deze webshop is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB