Skip to content

Joe

 

Joe

Joe

Cocodoll’s Amazing Joe

Ragdoll

Vader: Camelot Treasure Aqua Melvin
Moeder: Hiatavilla’s Caja

Kleur: Cinnamon Point

Bloedgroep: A

PKD, HCM, FIV, FelV: Negatief

klik op een foto om te vergroten

KARAKTER


Amazing Joe, wauw zo blij dat ik je zag, de liefste kat om van te dromen! Really Amazing…

Joe heeft de kleur cinnamon een zeldzame kleur die je alleen krijgt door bepaalde verdunde lijnen te kruisen. Ik hou van die mooie zachte kleuren. Ook hopen we daarmee ook op cinnamon, fawn, lilac en chocolate kittens.

Joe is zo’n lieverd als ik bezig bent loopt hij gezellig met me mee en als ik ga zitten (of iemand anders) dan komt hij gezellig bij mij op schoot of in ieder geval bij anderen naast je liggen met zijn voorpootjes bij je op schoot en je MOET dan met hem knuffelen! Aaien, knuffelen kusjes geven alles vind hij goed als het maar aandacht is…En dan gaat zijn draaiend motortje aan een zalig geluid waar ik ook helemaal zen…van wordt heerlijk!

Hij heeft mooie blauwe ogen dat als hij je aankijkt je meteen smelt…Zijn vacht lekker zacht en makkelijk in onderhoud, kammen dat vindt hij heerlijk en draait zich vrijwillig op zijn rug zodat je ook zijn buikje kunt kriebelen en kammen. Zijn oren zijn mooi klein en goed geplaatst.

In zijn “vrije” tijd speelt hij graag met zijn vriendjes en hij houdt erg van de springspiralen die hij dan meeneemt in zijn bekje en dan laat vallen, de springspiralen stuiteren op de grond en vervolgens er achteraan te rennen.

Deze webshop is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB