Skip to content

kokedama

11
kokedama

Kokedama plantenhanger

 

Een nieuw hip pronkstuk in u huis, zelfgemaakt!


Bent u ook zo’n plantenliefhebber? Dan is deze workshop echt wat voor u! Maak van uw huis ook een echte Urban jungle met deze toffe Kokedama plantenhanger.


Kokedama is een Japanse Bonsai-stijl en is erg populair in Japan. Het is een Bonsai-techniek waarbij de wortels van de plant in een bolletje mos groeien. Kokedama betekent dan ook letterlijk mosbal.


Tijdens deze workshop maakt ueen “hangende tuin” gebaseerd op deze Japanse Bonsai-kunst. Ook kunt u kiezen om uw plant aan een plank te bevestigen. Of kies voor de variant op terracotta schaaltjes en geef de kokedama’s een mooie plek in uw huis.


U kiest drie mooie planten uit waar u Kokedama’s mee gaat maken. Ik leer u de techniek en vertel u hoe u de hangende tuin het beste kan verzorgen.


Vervolgens maakt u drie prachtige Kokedama’s die aan uw tak komen te hangen of u zet ze op de terracotta schaaltjes. Eenvoud is hier het toverwoord.


Tijdens deze workshop is er een ruime keuze uit verschillende mooie (hippe) planten om uw Kokedama Plantenhanger mee te maken

 

Duur:

2 uren

 

Prijs:

€45p.p.

Klik hier om uw plek te reserveren

Word ook Facebook fan!

Cattery The QutyCats
Zuidbargerstraat 59
7812 AD Emmen