Skip to content

playtime

playtime
playtime

Playtime with the QutyCats is een leuke ervaring waarop je met verschillende technieken leert om te spelen met uw kat door te spelen met de QutyCats. Deze technieken kunt u dan thuis toepassen op jouw kat.

  • Leer hoe te spelen met uw kat
  • Leer het belang van spelen

     

Waarom spelen?

Spelen is een essentiële activiteit voor katten van alle leeftijden, jong en oud. Niet alleen voor binding tussen jou en uw kat. Het is ook leuk en mentaal stimulerend voor uw katachtige vriend. Bovendien, spel voorkomt verveling, vermindert angst, en is een grote vorm van lichaamsbeweging. Katten zijn atletische wezens met een ongelooflijk uithoudingsvermogen, zowel mentaal als fysiek; spelen geeft hen een uitlaatklep voor deze energie en geeft hen een kans om hun aangeboren jacht instinct te voldoen. Dit alles zorgt voor een gelukkige en gezonde kat!


Wat is Interactive Play?

Interactief spel helpt de band tussen u en uw kat te versterken door u leuke en positieve ervaringen te laten delen. Het concept is eenvoudig – Interactive Play betrekt jou! Interactief spelen is een zeer krachtig hulpmiddel, en indien correct gebruikt, kan het spel groot zijn voor het bouwen van vertrouwen, oefening en spanningsverlichting voor je kat.



Duur

1 uur

Prijs:

12,50 p.p. 

 

Na de playtime is er de mogelijkheid tot aankoop van de goederen die we in de sessie gebruiken.
U krijgt altijd een leuke goodiebag mee voor uw huistijger!

Klik hier om uw plek te reserveren

Word ook Facebook fan!

Cattery The QutyCats
Zuidbargerstraat 59
7812 AD Emmen

Deze webshop is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB