Skip to content

Relax

Relax
Relax

Relax with The QutyCats is een ervaring voor mensen die op zoek zijn naar rust even een pauze van drukte thuis of op het werken gewoon lekker zen willen worden!

Veel mensen hebben een verkeerde ademhaling waardoor ze nooit goed uitgerust bent of ervaart zoveel stress dat ze gewoon niet meer kunt ontspannen. Met een paar simpele oefeningen ervaar u dat u weer helemaal relaxt naar huis kan.

Het aaien en aanraken van een dier geeft ons een gevoel van zekerheid, kameraadschap, intimiteit en continuïteit. Het aaien van een dier een gunstig effect heeft op de bloeddruk en hartslag. Daarnaast verhoogt aaien de aanmaak van endorfine, het welbekende stofje dat een gevoel van genot geeft. Wanneer een dier wordt ingezet bij de behandeling van patiënten – uiteenlopend van hartpatiënten tot mensen met autisme – is het effect helemaal verbluffend: patiënten reageren beter op hun medicijnen, hebben minder slaap- of rustgevende medicatie nodig, verbeteren hun motorische en geestelijke capaciteiten, komen uit hun isolement, voelen zich minder depressief of komen hun depressiviteit zelfs helemaal te boven.

De katten van The QutyCats, en katten in het algemeen, hebben de neiging om actiever te zijn in de ochtend (10:00-12:00) en later vanaf (17.00). De tijden daartussen zijn perfect voor degenen die gewoon willen chillen, studeren of trek u laptop en krijg wat werk gedaan. Dit zijn mijn waarnemingen maar vergeet niet dat dieren zullen handelen zoals ze willen en wanneer ze willen en u moet ze in die vrijheid laten!

 


Duur:

1 uur

Prijs:

12,50 p.p.

Klik hier om uw plek te reserveren

Word ook Facebook fan!

Cattery The QutyCats
Zuidbargerstraat 59
7812 AD Emmen

Deze webshop is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB